Om mig

Karin

 • Bloggare
 • scrappare
 • fotograf
 • släktforskare
 • bokbindare
 • mamma
 • hustru
 • dotter
 • syster
 • civilingenjör
 • lärare
 • vän
 • Linköpingsbo
 • Född i Varberg

inte nödvändigtvis i denna ordning 😉

Min scrapstil är rätt enkel, linjär och jag tycker det är väldigt roligt att göra olika minialbum och andra typer av projekt.

Jag håller också på med släktforskning och har börjat med bokbindning

Jag visar mina layouter, nya produkter, inspirationskällor, förvaringstips och annat smått och gott om scrapbooking här på bloggen.

29 Svar på Om mig

 1. Martina skriver:

  Hej Karin.
  Jösses vad glad jag blev när jag hittade dig, det var ju evigheter sen sist =). Har haft en riktigt trevlig stund i din blogg. Kram Martina

 2. Junitjej skriver:

  Vilken trevlig blogg! Själv är jag en nybörjare i scrapbooking. Jag måste skapa en länk till denna sida, för att här få inspiration. Ha det gott! Hälsningar Karin

 3. Maricelle skriver:

  Hej Karin,
  Vilken trevlig blogg du har. Har aldrig annars haft ro att sitta och läsa någons blogg men din fastnade jag för verkligen. Jag är också en ”scrapbooktokmaja”. Har sparat dig i mina favoriter. Grattis! med din sommar LO som kom med vad var det nu igen.

 4. Malén skriver:

  Hej!
  Jag är nybörjare i scrapbooking. Tänker snart börja göra julkort och kom in på din sida. Ser att du har använt en dymo flitigt. Jag har en dymo, men undrar hur det är möjligt att sätta in andra sorters papper i den. Vad har du för modell?
  /Malén

 5. Karin skriver:

  Jag har en Dymo Omega som jag köpt på Clas Ohlson. Jag skär en remsa papper, helst enfärgat som är tryckt färgen på ytan, dvs inte genomfärgad kartong, rullar ihop den lite och stoppar in den på samma sätt som man gör med den vanliga remsan.

 6. Scrappelise skriver:

  Hej Karin!
  Trevlig blogg du har, kommer nok til å besøøke deg igjen! Jeg er også veldig glad i scrapbooking, for det meste blir det Layout`s med barnebarna og øvrige familie!
  Masse hilsener fra Scrappelise! 🙂

 7. Charlotte skriver:

  Hej Karin!

  Superinspirerande blogg! Själv har jag en nyöppnat nätbutik med just scrapbooking material. Du får gärna gå in och ta dig en titt=) http://www.chally.se. Jag har faktiskt också nyligen börjat blogga, men jag har en del att lära från dig verkar det som.

  Ha det bra!
  /chally

 8. NetteR skriver:

  WOW, detta är nog den mest användbara sida jag någonsin trillat in på!! Här kommer jag få vara kvar i eeeevigheter och läsa och titta!! Love it! 🙂

 9. Charlotte skriver:

  Hej!
  Såg att du tänker (har) beställt QK maskinen från USA? Vad fick du betala och hur gick det hela till. Jag har hittat en sida som är billigast men jag är lite rädd för momsen och övriga supricekostnader. Tacksam för tips om detta :-)Maial mig gärna ditt svar. Tack på förhand! strombergcharlotte@gmail.com

 10. Karin skriver:

  Det är länge sedan jag beställde min QK-tång om det är den du menar och jag kommer inte ihåg vad jag betalade. Du får ju alltid vara beredd på att betala tull (brukar inte vara så mycket), moms (25% på beloppet inklusive frakt) och avgift (ungefär 100 kr) när du beställer från USA.

 11. mona lembke skriver:

  hej Karin .

  vilken bra sida du har ,är nybörjare och har fått lite kött på benen tack vare dig .
  fick adressen av min son som är kompis till din.
  vänliga hälsningar :
  mona.

 12. Margareta Tyland skriver:

  Vilken fin och iderik blogg du har.Jag blir mer och mer intresserad och här kan man verkligen få inspiration och ideer.Din sida har jag sparat i mina favoriter.Med vänlig hälsning Margareta

 13. Tina skriver:

  Hej!

  Jag går också på Claudines sommarkurs- såg dina fina alster och tyckte det var superfint gjort- själv är jag på semester nere i Makedonien och jag hann inte fixa fram ens hälften av allt jag borde haft- så jag längtar till att köpa mer grejor och göra allt- var köper du dina prylar till kursen? Direkt ifrån USA, eller?? Hursom helst- du har verkligen fått till det superfint! Grattis!!!

 14. Ciza Patricia skriver:

  Hej!
  Det var mycket trevligt att träffa dig hos Designat i söndags.
  Hoppas vi ses på LinköpingScrap. 🙂

  /Ciza Patricia

 15. Brittmari Norenheim skriver:

  Hej!
  Sitter här på jobbet o spånar omkring på olika scrappsidor, men återkommer alltid till din sida. Jag tycker att den är suverän. Har fått många uppslag från dej. Kommer att rekomendera den till alla mina vänner. Jag har en liten blogg, ”Bm`s diverse” där jag lägger upp mina alster m.m..
  Kramar och tack för din fina sida /Bm

 16. Tina Nilson skriver:

  Hej Karin!

  Ville bara säga Hej! Vi gick ju Claudines sommarkurs och pratade lite runt produkterna då- jag hade ju precis bestämt mig för att köpa in lite saker från Ranger m.fl. och köra igång och vi pratade lite omkring det också. Hur som helst så har jag nu bloggat varje dag nästan i sex veckor sedan jag började. Och jag tänkte bara säga att du hade rätt. Det är en mycket tuff branch det här. Har inte sålt en endaste penna. Men jag har fått 98 som följer min Facebook-sida- tisdagar med tina. Så jag är tacksam ändå. Det gäller ju att ha tålamod. Dessutom är jag ju en total nybörjare med scrapbooking- så det är ju inte konstigt heller… Men jag lär mig varje dag. Hur har du det? Är det bookbinding eller släktforskning på ditt bord nu för tiden? Tänkte bara hålla kontakten- och eftersom jag nu var tvungen att skaffa en ny mail-adress- så tänkte jag prenumerera igen med den nya adressen på din blogg om det är ok.
  Mvh,
  Tina

 17. Anita skriver:

  Trevlig hemsida du har.
  Hitta din sida via anbytarforum, har nyligen börjat släktforska.
  Såg att du sökt efter Johan Blixt f. 1816 från Karl Gustav. Har själv anor från den släkten och undrar om vi kan vidare forska om generationerna bakåt?
  MVH Anita

 18. Anders Tingdal skriver:

  Hej Scrappa!
  Har med intresse följt dina anor på mormor Dagnys sida.
  Riktigt vacker dokumentation med gedigna källhänvisningar!
  I kraft av mina intressen i Lilla Krokegården har jag tillåtit mig att inympa åtskilliga av dina kvistar i ”mitt” träd. Se http://www.tingdal.se (för dagen inte uppdaterad med all ny information från mitt Disgen).
  Med hälsning och tack,
  Anders Tingdal Strängnäs
  (farfarssidan på Hisingen)

 19. Anders Tingdal skriver:

  Hej igen!

  Upptäckte precis att en av din mormors faddrar var min farfarsmor på Kärrsgården (Ida Maria).
  Kul !!

  /Anders T

 20. Anna skriver:

  Hej! Så fint med dymotejp i rosa, var kan man köpa det? 🙂 MVH Anna

 21. Tina skriver:

  Hej Karin!
  Har stött på ett mårkligt sammanträffande. Min farfar hett John Ludvig Larsson (född 31/3-1890 död 19/3-63) han bodde och levde på Lilla Krokegård 3 i Backa (GBG) Har du några gamla kort? tror du att vi är släkt? Du kan väl maila mej o berätta vad du vet.
  MVH/Tina

  • Karin skriver:

   Vi kan säkert ha någon gemensam ana någonstans men det är inte John Ludvig Larsson. Din John Ludvigs föräldrar heter Lars Johanisson och Augusta Elisabeth Hansdotter och de bodde på Tingstads Krokegård och det är ju en helt annan familj än min John Ludvig.

 22. irma svedberg skriver:

  Hej ville bara säga att jag är glad att hitta en sida för en nybörjare inom klipp & klistra, denna sida är jättebra men tar nog tid att plöja igenom. mvh Irma från Närke.

 23. Anders Tingdal skriver:

  Hej igen!
  Har idag i min ”forskning” återigen landat på din websida.
  Där du anger att din mm ff ff f var Niklas Olofsson/Olsson (Kärrsgården)
  Vi anser honom som Tingdalssläktens anfader. Jag är hans ss ss ss.
  Se min plats i trädet på http://www.tingdal.se.
  Hur är vi släkt?
  Hälsning!
  Anders T

  • Karin skriver:

   Jag vet inte hur vi är släkt eftersom jag inte har med dig i min släktforskning.