Galleri

6 Svar på Galleri

 1. Mona skriver:

  den absolut mest inspirerande scraapsajten jag besökt. kan inte slita mig 🙂

 2. Pingback: Populäraste inläggen 2009 | ScrappaNu

 3. Linda skriver:

  Gud, vad det här var roligt! Jag har tittat jättemycket men återkommer senare – det finns så mycket och jag vill titta närmare på saker!
  Det här har jag längtat jättemycket efter – någon som kan scrapbooking, är med och känns som en av ”de kunniga och proffsiga” och som inte vräker på dekorationer, cracklepaint och embossing och skapar i vintagestil hela tiden!
  Jag tycker sådant kan vara jättevackert men det är inget som jag har kunnat fastna för i MITT skapande och när det mest är sådant jag sett överallt har jag nästan känns mig ”okunnig” och ”icke-professionell” när jag skapar på ett annat sätt…tyvärr, får jag säga, för Svensk Scrapbooking tex har även gett mig mycket!
  Kollar mera senare, måste lägga ner nu men längtar redan tillbaka! 🙂

 4. Margareta skriver:

  Jag uppskattar din sida mycket.Det finns allt.Det finns tips,ideer,och ett stort kunnande och intresse från din sida och det inspirerar mig verkligen att göra egna små alster.Tack

 5. Linda skriver:

  Nu är jag tillbaka – igen! Och det är jätteroligt… Jag hade fastnat i en scrapblock där jag ställde orimliga krav på mig själv, men då kom jag ihåg min favoritsida med underbara och varierade layouter som matchar min egen stil! Du gör så härliga layouter! 🙂