Plastficka & laminatark till min ”Smash book”

Här är en plastficka och ett lagom stort laminatark för stämplarna som jag kan ha längst bak i boken, det går att lägga dokumentationskort och annat utstansat i plastfickan också. Plastfickan är A5 (utvändigt mått), jag har skurit till den av en vanlig A4-plastficka och laminatarket skar jag ner så det passar i fickan innan jag laminerade. När jag vill vara säker på att plastfickan är tät så sätter jag dubbelhäftande tejp i kanten innan jag gör hål.

Stansen är från 7 Gypsies och ingår i ett kit med bättre handtag att stansa med men för att stansa ut enstaka ark/tunna broschyrer fungerar den, det är samma hålbild som med BIA’n så det går att klippa upp hålen och pressa in det jag stansat i den bundna boken.

Plastficka och laminatark till stämplar till min smash book

Andra bloggar om: , , ,

Det här inlägget postades i pyssel, Tips & Tricks och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.

Ett svar pål Plastficka & laminatark till min ”Smash book”

  1. Emmeli skriver:

    Hej, ville bara tack för all inspiration och för all info du delat med dig av när det gäller dessa Smash Books, jag har sparat ner lite på min blogg för att jag lätt ska hitta det när jag väl har tid att sätta mig att göra en egen. 🙂 Tack än en gång! Kram Emmeli