Början på min ”Smash book”

Idag har jag börjat göra min första ”Smash book”, jag har ungefär följt Kathryns beskrivning för att göra pärmarna, men min bok blir i A5-storlek. Jag gjorde fickan på insidan av främre pärmen lite annorlunda eftersom jag inte har någon ”file folder” och det turkosblommiga kuvertet är av en modell jag gjort tidigare.

Pappret jag använt kommer från Pink Paislee, Daily Junque

Min smash book

Min smash book

Andra bloggar om: , ,

Det här inlägget postades i bokbindning, pyssel och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

2 Svar på Början på min ”Smash book”

  1. Kathryn skriver:

    Beautiful! It is looking very lovely ~ really fantastic! Thanks so much for letting me know it was here to enjoy!

  2. Emilia skriver:

    Hej hej

    den ser väldigt fin ut. Jag gjorde en liknande ”smash book” till en 8veckors kenya resa. Då hade jag inte en aning om att detta fanns. Har alltid gillat att pyssla och uttrycka mig och det är otroligt roligt att planera och tänka ut hur man ska ha sin bok!

    lycka till!!