Möjligheter med dator (biljetter)

Enklaste sättet att göra biljetter enligt min uppfattning är att använda en av färdig figur som finns i Word/Powerpoint. Dra ut figuren till lagom storlek och finjustera via högerklick -> Format Autoshape.

Datorer (biljetter)

Sedan lägger jag till ett streck och en textbox som jag roterar 90° innan jag markerar alla tre objekten och centrerar dem (Draw -> Align or Distribute -> Align Middle).

Datorer (biljetter)

För att kantlinjen skall synas mindre när jag klipper ut etiketten så brukar jag ändra linjefärgen till ljusgrå. Vill man ha perforering på kortsidorna så kan man sy en relativt tät raksöm utan tråd och riva isär.

Det färdiga rolodexkortet finns i albumet Möjligheter med och alla beskrivningar finns samlade på sidan Möjligheter med.

Andra bloggar om: , ,

Det här inlägget postades i möjligheter med och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.

Kommentarer inaktiverade.