Möjligheter med Distress Ink (färgapplikator)

När jag färgar in med färgapplikatorn trycker jag den först mot stämpeldynan och sedan för jag den i en cirkulerande rörelse mot pappret jag vill färga in, jag börjar utanför kanten på pappret för att inte få några skarpa kanter. Börjar man inne på pappret och trycker ner applikatorn blir det en kant med färg som är svår att få bort senare.

Använd en skumgummidyna för varje färg, det är praktiskt att ha minst två applikatorer om man vill kunna jobba med mer än en färg i taget. Skumgummidynorna går att använda gång på gång, de håller länge om man är försiktig när man drar loss dem från kardborrefästet.

Infärgning med färgapplikator

Det är bättre att ta lite färg i taget och gå över området flera gånger än att trycka hårt med mycket färg en gång för då är det större risk både för skarpa kanter och att man skrynklar till pappret man färgar in.

Infärgning med färgapplikator

Det färdiga rolodexkortet finns i albumet Möjligheter med och alla beskrivningar finns samlade på sidan Möjligheter med.

Andra bloggar om: ,

Det här inlägget postades i möjligheter med och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

Kommentarer inaktiverade.