Inför 2011

Jag har börjat fundera över vilka projekt jag skall satsa på inför 2011, har inte bestämt mig ännu, som vanligt ligger att rensa och göra färdigt gamla projekt högt på listan, deprimerande men sant.

Jag har i år lyckats fixa till en hel del med bloggen, det är bara några saker kvar att göra. Jag har gjort iordning så att galleriet är en integrerad del av bloggen men det jag behöver fixa till så att det fungerar att bläddra i arkivet, logiken som styr nästa sida-länken fungerar inte, sedan syns inte mina projekt i kalendern och det vill jag också ordna till.

Vad gäller scrapprojekt så har jag killarnas album som jag vill göra ”färdigt” vad nu det betyder.

Släktforskningen tar ju i princip aldrig slut men det blir svårare och svårare.

Andra bloggar om: ,

Det här inlägget postades i scrapbooking, släktforskning. Bokmärk permalänken.

Kommentarer inaktiverade.