Resejournal

Nu har jag nästan gjort färdigt resejournalen ur Re-bound, det fattas ett band att kunna knyta ihop den med och ett par fickor.

Längst till höger ett löstagbart pennfack som jag gjort från grunden, sidorna är i form av ett dragspel med 8 paneler där man kan använda bägge sidor på alla utom den som fäster dragspelet i bakre pärmen. Det finns 4 uppsättningar med blad att göra anteckningar på, 2 fickor och ett kuvert för tillfället, det finns plats för några fickor/kuvert till.

Resejournal

Resejournal

Resejournal

Andra bloggar om: ,

Det här inlägget postades i bokbindning, pyssel. Bokmärk permalänken.

6 Svar på Resejournal

 1. Anneth skriver:

  Wow, vilket jobb. Riktigt fint och välgjort in i minsta detalj ser det ut som. Precis såna här alster som jag aldrig har tålamodet att sitta och pilla ihop själv. 🙂

 2. jenny/e.j.m skriver:

  Vilken fin bok med resjournal!!!!
  En liten fråga, boken som du hänvisar till Re-bound. Är den bra?

  //Jenny/e.j.m

 3. Malin/Turbomalin skriver:

  Du gör så snygga saker Karin. Den bokbindarkursen du gick hur hittade du den? Jag skulel vilja prova på något liknande.

  Underbart fint och väldigt smart med ett inbyggt pennskrin. 🙂

  • Karin skriver:

   Jag gick en veckokurs på Kävesta , jag tror jag hittade den via Lena Hällzons blogg. Höll på och sökte ett tag på bokbindning, bokbinderi osv och hittade Lenas blogg, det finns tyvärr inte så många sidor om bokbindning, framförallt inte på svenska.

 4. berith skriver:

  Hej på er, jag har precis anmält mig till en bokbindningskurs hos Studieförbundet vuxenskolan. här är en länk till en kurs som går i Handen men den jag har anmält mig till är i Aspudden (Stockholm, båda orterna). 10 ggr 1 550 kr. ska bli så kul.
  jag håller med de andra, du är så duktig Karin. Är ofta inne här och kollar vad du har skapat. Förstår inte riktigt hur sidorna är i resealbumet, ser ut att vara mycket papper. Men den är såsnygg. Försökte gå in på din pysselsida, men länken funkar inte.