365 dagar – dag 35

Nu har jag plockat iordning det mesta på verktygshyllan, jag har en burk med diverse skruvar och muttrar kvar. Läs mer om utmaningen i Ulrika Gabriels blogg.

5 februari 2009

Andra bloggar om: ,

Det här inlägget postades i 365 dagar (2009), rensa. Bokmärk permalänken.

Ett svar pål 365 dagar – dag 35

  1. Åsa skriver:

    Visst är det underbart att få ordning på prylarna. Har gjort liknande med våra verktyg, skruvar och muttrar. Hängde upp alla verktyg på väggen i klädlkammaren och målade linjer runt om (så att man ser vad som ska hänga var). Skruvar, muttrar och annat löst ligger i likadana lådhyllor som din. Bara det att vi har så mycket mer ”skräp” så det fick bli två hyllor.

    Just nu röjer jag bland mina scrapprylar. Är en utmaning att försöka hitta utrymme till allt. Speciellt när man bor i en liten 2:a. Har bara en sekretär till mitt förfogande. Tänk den som ändå hade ett eget sraproom…