Love your handwriting

Love Your Handwriting är en bok av Heidi Swapp om hur man skall våga skriva för hand på sina scrapsidor. Boken innehåller exempel och övningar, det följer också med en övningsbok, pennor, suddgummi och linjal.

Boken fokuserar på värdet av att utveckla och använda sin handstil på scrapsidorna och vad man skall tänka på för att det skall fungera men där finns ingenting om traditionell skönskrift eller kalligrafi.

Att boken fungerar beror enligt min uppfattning mycket på Heidi Swapps personliga sätt att skriva på, jag tycker den är inspirerande men jag har fortfarande inte kommit så långt att jag gillar att skriva för hand på mina scrapsidor, än mindre älskar jag min handstil.

Love Your Handwriting

Andra bloggar om:

Det här inlägget postades i scrapböcker. Bokmärk permalänken.

Kommentarer inaktiverade.