Clearstampsförvaring

Jag fick en beskrivning på Lifetime Moments hur man kan göra (men den personen använder större pärmar och har 5 st 😉 .

Jag hade en A5-pärm från Ordning och Reda som jag använder, sedan lägger jag stämplarna i A5-plastfickor. Autumn Leaves passar direkt, de mindre varianterna tar jag bort den ena plastskivan som följer med stämplarna (den utan tryck) och fäster stämplarna på en A5 stor OH-film som jag sedan stoppar i plastfickan.

Andra bloggar om:

Det här inlägget postades i förvaring. Bokmärk permalänken.

2 Svar på Clearstampsförvaring

 1. camilla skriver:

  Den måste jag få kika på på lördag!Alltså en tripp till ordning och reda som gäller då:-)

 2. Scrappelina skriver:

  Hej Karin!
  Du ska ABSOLUT INTE förvara dina clearstamps på OH-film… det förstör ”cling’et” i stämplarna och dom fäster inte på klossarna efter ett tag. Det blir någon slags kemisk reaktion… samma sak med CD-fodral har jag lärt mig den hårda vägen =( Laminera (obs: blank)istället och fäst stämplarna på det arket. Det går jättebra!

  //Lotta
  ~Scrappelina~