Förvaring av QK-stansar

Jag förvarar mina QK-stansar i lådor istället för i pärmar, de små stansarna i diabildslådor från Clas Ohlson och de stora i en kortregisterlåda i A6-format. Jag har en annan kortregisterlåda än den jag länkat till men det är samma storlek. Jag tycker det är mycket smidigare att ta fram en låda och bläddra bland stansarna än att ha en pärm (flera pärmar) liggande uppslagen på bordet när jag scrappar.

Andra bloggar om:

Det här inlägget postades i förvaring. Bokmärk permalänken.

Ett svar pål Förvaring av QK-stansar

  1. Sara skriver:

    Håller med när det gäller shapes. Däremot har jag resignerat för alfabetena som går enklare att hitta i pärm tycker jag. Fast det kan kanske gå på ett ut om man bläddrar fram de dies man ska ha eller knycklar ut dom ur plastfickorna egentligen… Har en egenvikt pappask till mina shapes, men misstänker starkt att de nya magpie-tinsen kommer att få flytta hit också…