Svårt för Halloween-papper

Jag har svårt med Halloween-papper, varken färgerna eller mönstren tilltalar mig och skall jag vara ärlig är jag glad att det finns scrapbookingprodukter som jag absolut inte vill ha för annars har listan med det som jag ”måste” ha en tendens att bara växa.

Andra bloggar om:

Det här inlägget postades i scrapbooking. Bokmärk permalänken.

Ett svar pål Svårt för Halloween-papper

 1. Charlotta Due skriver:

  Hejsan!
  Jag läser med nöje din blogg- kul att se svenska scrappare! Har annars Ali Edwards som favorit vad gäller scrapbooking och blogg.
  Ja, vad gäller haloween- skönt att någon annan tycker som jag. Jag har några sådana papper men vet inte vad jag ska ha dem till. Får nog ge dem till dotterns dagis.
  Håller även med om att man vill ha allt!!!
  Bästa scraphälsningar från Charlotta