Recension av A Designer’s Eye for Scrapbooking with Patterned Paper

Jag har fått en beställning på en recension av A Designer’s Eye for Scrapbooking with Patterned Paper av Ali Edwards från Creating Keepsakes så då skall jag försöka fixa det:

A Designer's Eye for Scrapbooking with Patterned Paper

Jag tycker boken är väldigt bra, den ger inspiration till nya kombinationer med mönstrat papper och att använda mer mönstrat papper i en mängd olika kombinationer.

Boken innehåller en mängd layouter av Ali, Miley Johnson, Jamie Waters, Annie Weis och Vanessa Reyes och vid varje layout finns en beskrivning av varför designen fungerar. Boken är indelad i kapitel efter olika typer av mönster (cirklar, blommor, ränder, text och geometriska mönstrer) plus ett kapitel med utmaningar.

Boken har mjuka pärmar, är inte inbunden som Alis förra bok A designers eye for scrapbooking, 159 sidor plus 8 dubbelsidiga mönstrade papper (letterstorlek) av Ali.

Alis första bok innehåller mycket mer om grundläggande design, hur man kan tänka för att få fram budskapet i layouten och för att layouten skall se ut som en layout och inte som en hop foto och dekorationer på ett papper.

Andra bloggar om:

Det här inlägget postades i scrapböcker. Bokmärk permalänken.

Ett svar pål Recension av A Designer’s Eye for Scrapbooking with Patterned Paper

  1. Pernilla skriver:

    Tack! Sätter upp den på önskelistan…. 😉