Ali Edwards Art Journal

Ali Edwards håller på med en jätteläcker advents-”art journal” (vet inte vad man kan kalla det på svenska). Jag önskar att jag kunde släppa loss på det sättet som hon gör, är alldeles för rädd för att röra till det.

Andra bloggar om:

Det här inlägget postades i scrapbooking. Bokmärk permalänken.

Ett svar pål Ali Edwards Art Journal

 1. Bim Bloggare skriver:

  Urk, och hej!
  Vad snygga saker du ändå lyckas få till… man blir avundsjuk, hihihi…
  Och vad häftiga saker det fanns på Ali Edwards sida, hm… Ja, jag skulle nog heller inte våga släppa löst helt så som det är gjort där. Men, även om man skulle göra det. Skulle man då tycka att det man själv vore snyggt? Någon annan kanske ansåg det vara det, men en själv? Hur skulle det fungera där tro? Hm, man har ju alltid en tendens att göra ner sig själv lite, och anse att alla andras är perfekta. Men, när är det man själv gör perfekt? Man anser att det möjligen kan vara bra, men kanske kunde det blir lite bättre ändå, eller???
  Hur fungerar du? Ja, jag fungerar så, hihihi… kanske därför jag är dålig på att lägga ut mina alster, vad det än är, hahaha…
  Må så gott… en Sjöbackabo på irrvägar på nätet, som önskar dig lycka till i ditt pysslande framöver, kram