Roligt att ScrappaNu är populär i Finland

Jag har ovanligt många finska besökare på ScrappaNu idag har sett på min logg, varmt välkomna!

Är det något speciellt som hänt i Finland som har med scrapbooking att göra?

Andra bloggar om:

Det här inlägget postades i scrapbooking. Bokmärk permalänken.

4 Svar på Roligt att ScrappaNu är populär i Finland

 1. Lotta skriver:

  Jag tror anledningen till alla finländska besök är en artikel om scrapbooking i dagens Vasablad.

 2. Christine Vörgren skriver:

  Hej, ja det kan jag tro att ”alla” är in o kollar på nätsidan.Det fanns en hel sida på vår dagstidning ”vasabladet” idag.och alla som tycker om alla limma o klippa tycker ju säkert att det här va kul, även jag.Skall nog försöka mej på ett litet”album” av nått slag.kram Kicka.

 3. Maria skriver:

  Hej! Här är en till som läst om scrapbooking i Vasabladet. Detta var något nytt och verkar intressant.

 4. Cami skriver:

  Och ingen blir gladare än jag av att höra detta! Fick höra av Elisabeth om artikeln i Vasabladet. Som finländare och scrappare sedan en tid tillbaks har jag känt mig lite ensam;), så jag hoppas att detta är en början för scrapbookingen i Finland. Skall bli spännande att se artikeln!